31 Ιανουαρίου 2012

Ρούλα Κορομηλά. Τηλεοπτική πρόταση «βόμβα»;

Ρούλα Κορομηλά new1
Μια τηλεοπτική πρόταση «βόμβα» ετοιμάζεται να καταθέσει άμεσα η Ρούλα Κορομηλά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης».


Ως απάντηση στα πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν τη γνωστή παρουσιάστρια να μένει «μετέωρη» τηλεοπτικά,  η ίδια έχει ήδη στα σκαριά μια πρόταση που λέγεται πως συζητηθεί έντονα το επόμενο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για ένα διακαναλικό σόου, το οποίο θα προβάλλεται κάθε Κυριακή από όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας ταυτόχρονα και θα παρευρίσκονται όλα τα τηλεοπτικά ονόματα πρώτου μεγέθους με τους ίδιους όρους (δεν θα υπάρχει, δηλαδή, βασικός παρουσιαστής). Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχει επιλέξει η Ρούλα Κορομηλά, σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», είναι η Ελεονώρα Μελέτη, η Ελένη Μενεγάκη, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Αννίτα Πάνια, η Έλλη Στάη, η Ναταλία Γερμανού και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ωστόσο, λέγεται πως θα παρεμβάλλονται επίσης και νεότερες παρουσίες, όπως αυτές της Δούκισσας Νομικού, της Κατερίνας Στικούδη, αλλά και της Έλενας Παπαβασιλείου.

Με βάση τις πληροφορίες της εκπομπής, τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, κάθε Κυριακή βράδυ θα έχουν ένα κοινό πρόγραμμα ως απάντηση των τηλεαστέρων στην κρίση που περνά η χώρα μας, μιας και οι ίδιοι θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς ενώ τα έξοδα του σόου θα μοιραστούν εξίσου σε όλα τα κανάλια που θα πάρουν μέρος. Η διάρκεια του σόου θα είναι τρεις ώρες, από τις 9 μέχρι 12 το βράδυ.

ΠΗΓΗ: yupi.gr