10 Ιανουαρίου 2012

Έρχονται οι εξωγήινοι... ή μήπως εχουν ξανάρθει; (μέρος 3ο)

Ακόμα περισσότερες φωτογραφίες απο αποτυπώσεις πτητικών μηχανών σε πίνακες, βιβλια, βραχους κλπ


Ο πίνακας είναι του Carlo Crivelli (1430 - 1495) και αποκαλείται "The Annunciation with Saint Emidius" (1486) και βρίσκεται στην Εθνική Πινακοθήκη στο Λονδίνο. Ένα δισκοειδές αντικείμενο στέλνει μία ακτίνα φωτός στο κεφάλι της Παναγίας.
"Η Βάπτιση του Ιησού" λέγεται ο πίνακας, που απεικονίζει την Βάπτιση του Ιησού από τον καλλιτέχνη Aert de Gelder, το 1710 και ο οποίος βρίσκεται στο Fitzwilliam Musuem, στο Κέμπριτζ.  Και το μυστηριώδες σκάφος να τον λούζει στο φως.
) ΤέλοςφόρμαςΑρχήΑυτές είναι δύο σπηλαιογραφίες από την Τανζανία. Εκτιμάται ότι είναι γύρω στα 29,000 έτη παλιές. Η αριστερή τοποθετείται στο Itolo και απεικονίζει δισκοειδή αντικείμενα.




Ένα παλιό πέτρινο πιάτο 12.000 ετών, που βρίσκεται στο Νεπάλ. Πάνω του εμφανίζεται ένα ανθρωποειδές που μοιάζει με έναν γκρίζο εξωγήινο.



Φωτογραφία από την Αίγυπτο.  Παρατηρείστε το κρανίο που δε μοιάζει ανθρώπινο και τα χέρια και δάχτυλα, τα οποία είναι πολύ μακρύτερα από έναν συνηθισμένο άνθρωπο. Επίσης φαίνεται σα να μιλάει σε μια συσκευή σαν τηλέφωνο.

Αυτές οι φωτογραφίες παριστάνουν φιγούρες που βρέθηκαν στο Εκουαδόρ. Σημειώστε ότι εμφανίζονται να φοράνε διαστημικές στολές. Μπορείτε να δείτε μία σύγκριση με φωτογραφία αστροναύτη του Apollo.